Spørsmål og Svar

Hvordan kan jeg kontakte PainSavior?


Du kan sende oss en e-post på support@painsavior.com hvor kundeserviceteamet vårt hjelper deg med det du trenger!


Sender dere verden rundt?


Ja.


Hvor sendes det fra?


Produktene sendes fra Hong Kong.


Kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?


Siden vi tar sikte på å behandle bestillinger så raskt som mulig, må du be om endringer/kanselleringer innen 12 timer etter bestilling. Alle forespørsler etter dette tidspunktet vil bli avvist. Bestillingen din kan returneres for full refusjon etter at den er mottatt.

Hvilke betalingsmåter tar dere imot?


Vi tar imot alle vanlige kreditt- og debetkort (VISA, Mastercard, AMEX) og PayPal-betalinger.

Når vil bestillingen min bli behandlet?


Alle bestillinger håndteres og sendes ut fra vårt lager. Vennligst gi ekstra tid før bestillingen din kan behandles i ferie- og salgssesongene. Vi behandler bestillinger mellom mandag og fredag. Bestillinger vil bli behandlet innen 1-3 virkedager fra bestillingsdatoen og sendt neste dag etter behandlingsdagen. Vær oppmerksom på at vi ikke sender i helgene.


Hvor lang tid vil det ta å motta bestillingen min?


På grunn av stor etterspørsel kan det ta mellom 2-4 uker før bestillinger ankommer.

Hva om jeg ikke mottar bestillingen min?


Hvis du ikke mottar bestillingen innen 30 dager etter levering, er du kvalifisert for full refusjon.

Vil jeg bli belastet med toll og avgifter?


Prisene som vises på nettstedet vårt er skattefrie i norske kroner, noe som betyr at du kan være ansvarlig for å betale for toll og avgifter når du mottar bestillingen. Importavgifter, avgifter og relaterte tollgebyrer kan bli belastet når bestillingen din ankommer sin endelige destinasjon, som bestemmes av ditt lokale tollkontor. Betaling av disse avgiftene er ditt ansvar og dekkes ikke av oss. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaket av Tollvesenet. For ytterligere detaljer om kostnader, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor.


Hvordan returnerer jeg en vare?


Vennligst kontakt oss på support@painsavior.com


Hva om varen(e) jeg mottok er defekt/feil/skadet?

Ta kontakt med oss ​​hvis du har mottatt varer som er feil, mangler og/eller defekte. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt, bilder av varen(e) og alle relaterte referanser når du mottar pakken. Vi vil gjøre vårt beste for å løse saken din så snart som mulig.


Når får jeg refusjonen min?


Alle refusjoner vil bli kreditert den opprinnelige betalingsmåten. Hvis du har betalt med kreditt- eller debetkort, vil refusjoner bli sendt til den kortutstedende banken innen 7-10 virkedager etter mottak av den returnerte varen eller kanselleringsforespørselen. Ta kontakt med kortutstedende bank med spørsmål om når kreditten vil bli bokført på kontoen din. Hvis du ikke har mottatt kreditt for returen ennå, gjør du følgende: Kontakt banken/kredittkortselskapet. Det kan ta litt tid før refusjonen er lagt inn på kontoen din.